Sb Çözüm Otomasyon Mak.iml.ve Müh.hiz.san Ve Tic.ltd.şti.

"7 GÜN 24 SAAT KESİNTİSİZ YANINIZDAYIZ"

Şirket Hakkında
HER TÜRLÜ MAKİNA VE AKSAMI İMALAT, MONTAJ, DEMONTAJ, REVİZYON. AYRICA HER TÜRLÜ MAKİNALANIN OTOMASYON VE ELEKTRİK SİSTEMLERİ. ANAHTAR TESLİMİ MAKİNA VE FABRİKA KURULUMU İLE KONUSUNDA UZMAN MÜHENDİS VE TEKNİKER PERSONELİMİZLE 24 SAAT YANINIZDAYIZ. ŞİRKETİMİZ DENİZLİ GENELİNDE MAKİNA VE OTOMASYON SİSTEMLERİ YAPMAKLA BİRLİKTE İSTANBUL, ÇORLU, ANTALYA, BURDUR, ISPARTA, BURSA, DÜZCE GİBİ İLLERDE DE FAALİYETTE BULUNMAKTADIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
FİRMAMIZ TEKSTİL SEKTÖRÜNDEN GIDA SEKTÖRÜNE VE DEĞİŞİK TÜRDE YAPTIĞI TÜM OTOMASYON SİSTEMLERİNDE MÜŞTERİ TALEBİNE GÖRE YADA BİZİM ÖNERİMİZ DOĞRULTUSUNDA SİEMENS, TELEMEKANİK.. ÜRÜNLERİ KULLANILMAKTADIR.
İletişim Bilgileri
Firma: Sb Çözüm Otomasyon Mak.iml.ve Müh.hiz.san Ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: ÜMİT TOZLU
Adres: 1.SANAYİ SİTESİ 160 SOKAK NO:53
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2416066
Faks: (258) - 2639666
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sb Çözüm Otomasyon firma bilgileri. Sb Çözüm Otomasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sb Çözüm Otomasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sb Çözüm Otomasyon Mak.iml.ve Müh.hiz.san Ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.