Sb Uluslararası Tasımacılık

Şirket Hakkında
Uluslararası alanda Freight Forwarder, Türkiye'de ise Taşıma işleri Organizatörleri olarak tanımlanan firmamız kara, deniz, hava, demiryolu, uluslar arası kurye, gümrükleme ve depolama hizmeti vermektedir.

Firmamız kurumsal yapı içerisinde dünya çapında profesyonel acenta ağına ve ekipmana sahiptir. Yaptığınız ihracat ve ithalat işlerinizde iki taraflı iletişim ağı kurup yükleme organizasyonlarını kısa zamanda gerçekleştirmektedir.

Ayrıca size sağlayacağımız gümrük ofis ve sigorta işlemlerinde mallarınız güvenli bir şekilde gümrüklemesinin yapılması ve taşınmasını sağlayacağız.
Sb Uluslararası Tasımacılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sb Uluslararası Tasımacılık
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Yolu
Yetkili Kişi: SALİH BAYTER
Adres: Ataturk Cad. Liman Ishanı No:386 Kat:5 D:503 Alsancak,Izmir-Turkey
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4638088
Web Sitesi: www.sbtasimacilik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sb Uluslararası Tasımacılık firma bilgileri. Sb Uluslararası Tasımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sb Uluslararası Tasımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sb Uluslararası Tasımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.