Sbc İnşaat San. Ve. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Kaliteyi, doğruluk ve güveni en önemli değerleri olarak benimseyen ve bu değerleri hareket noktası olarak alarak , kuruluşundan bu yana konut, işyeri, otel, sağlık tesisleri, okul ve sanayi tesisi inşaatlarında uzmanlaşan SBC İnşaat , Ülkemizin her yöresinde Doğal Taş Dekorasyon, Şömine, Barbekü satış ve uygulaması çalışmalarına da başlatmıştır.
SBC İnşaatta, Kalite ve Zaman prensibi ön planda tutularak, projenin tamamlanması ve sorunlara çözüm üretme konusunda 1978 den bu yana mühendislik deneyimi ile hizmet vermeye devam edilmektedir.


Sbc İnşaat San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sektöre 32 yıllık mühendislik deneyimimle verdiğim hizmete ek olarak Ülkemizin her yöresinden iç- dış dekorasyona yönelik Doğal taş kaplama, Döküm tekniği ile imal edilen doğal taş görünümlü ürünler, şömine, barbekü, Doğal taş el yapımı Çeşme, Dış cephe söveleri, Kartonpiyer, mantolama özellikli su geçirmez doğal yapılı hazır sıva ürünlerinde, uygulama ve malzeme satışı ile hizmetinizdeyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Sbc İnşaat San. Ve. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: sait kose
Adres: Pancarlı Mah. Milli Egemenlik Bulv. Ali Şir Nevai Cad. No:9
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3380909
Web Sitesi: www.sbcinsaat.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
YAZLIĞINIZDA, KIŞLIĞINIZDA, BAĞ EVİNİZDE, DAĞ EVİNİZDE MANGAL KEYFİNİ BARBEKÜDE ÇIKARIN.
yüzlerce el işi göz nuru doğal taştan çeşme modeli
ülkemizin her yöresinden doğal taş ( kayrak, bazalt, andezit, traverten v.b.)
yüzlerce model içerisinden isteğinize uyan, mimarlarımızla kararınıza katkı yapacağımız şömine uygulamaları
Sektöre 32 yıllık mühendislik deneyimimle verdiğim hizmete ek olarak Ülkemizin her yöresinden iç- dış dekorasyona yönelik Doğal taş kaplama, Döküm t...
İlan Talep ve Teklifleri
Bir Adetten Binlerce Adete En Uygun Fiat Garantisi Şömine Barbekü Çeşme
BİZİM İÇİN METRAJ DEĞİL, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ESASTIR.
Sbc İnşaat San. firma bilgileri. Sbc İnşaat San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sbc İnşaat San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sbc İnşaat San. Ve. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.