Scopia Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
İşinize en uygun çözümü üretiyor, İş Süreçleri Yönetimi (BPM), Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM), Çağrı Merkezi Yönetim Sistemleri, Saha Hizmetleri Yönetimi, Stok Yönetimi, İçerik Yönetimi, Doküman ve Arşiv Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Uygulama ve Mobil Uygulama Geliştirme konularında her çözüm için profesyonel destek sağlıyoruz.

Amacımız; büyük ve orta ölçekli işletmelerden KOBİ'lere kadar her boyutta kuruluşun ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çeşitli çözümler ve öneriler sunarak, koşulsuz memnuniyet sağlamak.

Hedefimiz; verimlilik, maliyet ve rekabet avantajı sağlayacak, şirketinize değer katacak, yenilikçi yazılımlar hazırlayarak güvenilir bir iş ortağı olmak.
Scopia Bilgi Teknolojileri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Scopia Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Onur Şenli
Adres: Maslak Mah. Bilim Sk. No:5 Sun Plaza Kat:13 Sarıyer
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3674074
Web Sitesi: www.scopia.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Scopia Bilgi Teknolojileri firma bilgileri. Scopia Bilgi Teknolojileri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Scopia Bilgi Teknolojileri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Scopia Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.