Scs Soğutma İç Ve Dış Ticaret

Şirket Hakkında
Kuruluşumuzdan bu yana ‘”Dürüstlük ve Güvenilirlik” ilkesini benimsedik. İşinde uzman, çalışanlarına inisiyatif veren, değişim, gelişim ve kurumsallaşmayı ön planda tutan bir yapıdayız.
Scs Soğutma, İstanbul ili İosb eskoop sanayi sitesi b/2 blok No:84 adresinde bulunmaktadır. Firma Makina » Endüstriyel Ürünler sektöründe hizmet vermektedir. Şirketin sunduğu ürünleri/hizmetleri incelemek için Scs Soğutma ürünleri sayfamızı, talep ve ilanları için Scs Soğutma ilanları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.Scs Soğutma nerede? olduğunu harita sayfamızdan öğrenebilirsiniz.
Scs Soğutma İç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
SCS Serbest soğutma cihazları olarak adlandırılan bu cihazlar Su Kuleleri, Kuru Soğutucular ve Ekstruder Film Soğutuculardan oluşmaktadır. Bu sistemler, ortam sıcaklığının Islak termometre ve kuru termometre sıcaklıklarına bağlı kalarak proses suyu sıcaklıklarını kontrol altında tutmaktadırlar. Bunlardan kuru soğutucular; modern serbest soğutma cihazları olarak kabul görmektedir. Kuru soğutucular piyasada; freecooler, termokonvektör, thermokonvektör, kuru soğutucu, ıslak/kuru soğutucu, dry cooler gibi isimler ile belirlenir. Freecooler cihazları, isminden de anlaşılacağı üzere düşük elektrik tüketimi ile soğuk su hazırlayan sistemlerdir.
İletişim Bilgileri
Firma: Scs Soğutma İç Ve Dış Ticaret
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: ERDAL KANER
Adres: İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BOLGESİ .ESKOOP SANAYİ SİT.B/2 BLOK NO:84
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6714939
Faks: (212) - 6714979
Web Sitesi: www.scssogutma.com
Ürünleri
Scs chiller cihazlarımız ağırlıklı olarak; extruder makinesi soğutma ( plastik soğutma ), MR cihazları, lazer kesme tezgahları, gıda sanayi, kimya...
Scs Chiller kompakt üniteleri; Ar-Ge çalışmaları sonucu yüksek güvenirlik, yüksek enerji tasarrufu, ve düşük ses basınç seviyesi ile günümüz çevreci...
Scs Chillers kompakt üniteleri; Ar-Ge çalışmaları sonucu yüksek güvenirlik, yüksek enerji tasarrufu, ve düşük ses basınç seviyesi ile günümüz çevrec...
Scs soğutma cihazları olarak adlandırılan bu cihazlar Su Kuleleri, Kuru Soğutucular ve Ekstruder Film Soğutuculardan oluşmaktadır. Bu sistemler, ort...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Scs Soğutma İç firma bilgileri. Scs Soğutma İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Scs Soğutma İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Scs Soğutma İç Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.