Seçkin Hotel Sakarya

Şirket Hakkında
Seçkin Hotel Sakaryanın Erenler girişinde Şehir merkezine 4 km 1. OSB ye 2 km, ADA AVM ye 200 m mesafededir.
60 odalı otelimizin 120 kişilik A la Carte Restaraunt, 750 kişilik Balo Salonu ve 170 ve 40 kişilik 2 adet tam donanımlı Toplantı Salonu bulunmaktadır.
Misafirlerimiz için Sauna ve Fitness Center kullanımı ücretsizdir. Yüksek hızlı kablolu ve kablosuz internet hizmeti ücretsiz sunulmaktadır.
Odalarımızın tümünde Uydu TV, Telefon, Saç kurutma makinası, merkezi ısıtma sistemi, klima ve minibar bulunmaktadır. Mini Market, Kuaför ve TV&Oyun Salonuna sahip otelimizde Kuru temizleme, çamaşır yıkama ve terzi hizmeti verilmekte, havaalanı transferi ve araç kiralama imkanları sunulmaktadır.
Seçkin Hotel Sakarya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Seçkin Hotel Sakarya
Sektörü: Turizm / Otel » Otel
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Otel
Yetkili Kişi: Şenol ÇIRPAN
Adres: Erenler ADAPaZARI
Şehir: Sakarya
Ülke: Türkiye
Telefon: (264) - 2760233
Web Sitesi: www.hotelseckin.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Seçkin Hotel Sakarya firma bilgileri. Seçkin Hotel Sakarya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seçkin Hotel Sakarya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seçkin Hotel Sakarya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.