Seckin Tela

Şirket Hakkında
Firmamızın Özgeçmişi;

Firmamız 1996 yılında kurulmuştur.Firmamız kurulduğundan beri sürekli gelişme göstermektedir. Teknolojiyi yakından takip ederek müsteri memnuniyetini ilke edinmiştir.Firmamız bu yatırımlar sayesinde daha kaliteli ürünleri güncelleyerek pazardaki payını büyütmüş ve ürün yelpazesini geliştirmiştir.Bu gelişme sürecinde şu dört prensibe sadık kalınmıştır:

Kalite
Uygun Fiyat
Hizmet
Siparişin zamanında teslimi

Firmamız ürünlerini Avrupa ülkelerinden ithal ederek ve bunun yanisira ic piyasa mallarının üretimi istegine her daim olumlu cevap vererek musteri memnuniyeti ilkesine hizmet görüşüne sahiptir.

Hedeflerimiz;
Seckin Tela olarak biz türk ve dünya tela pazarlarını yakından takip ederek tekstil sektöründe en etkili firma olmayı misyonumuz olarak benimsiyor ve bununla ilgili elimizden gelen en iyi eforu sergiliyoruz.

Saygılarımızla...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Seckin Tela
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: Mustafa Bey
Adres: Bağlar mah barış sokak no4 kat 2 Güneşli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6519560
Faks: (212) - 6513546
Web Sitesi: http://www.seckintextil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Seckin Tela firma bilgileri. Seckin Tela adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seckin Tela ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seckin Tela firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-08-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.