Seçkinel Profil San. Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
Şirketimiz 1995 Yılında kurulmuş olup, pvc kapı ve pencere destek profili üretimine teknolojinin tüm olanaklarından faydalanarak devem etmektedir. İç piyasada yürüttüğü istikrarlı üstün kaliteli üretimi maksimuma ulaşmıştır.Bu gerçeğin arkasında, en üstün kalite ile kısa sürede yapılan üretimin servis araçlarımızla en kısa sürede müşteriye ulaştırılması yer almaktadır.Profil üretiminde 12. Yılını, ticarette 20. yılını geride bırakan sektörün en büyük üreticilerinden biridir.
Seçkin Profil üretim yelpazesini genişleterek mobilya sektörüne şekilli profil, banyo ve küvet sektörüne galvaniz profil, çelik yapı sektörüne çelik profil üreterek sektörün hizmetindedir.
Seckin Profil toplamda 5000 mt, 1500 mt kapalı alana sahip modern tesisinde üretim gerçekleştirir, üretimini yaptığı ürünleri piyasaya sunar.
Seçkin Profil konusunda uzmanlaşmış genç ve dinamik kadrosuyla siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.
Seçkin Profil ihracat ağını her gecen gün genişleterek 7 ülkeye ihracat yapmaktadır.
Yeni teknolojilerin en yakın takipçisi olan Seçkin Profil yurt içindeki ve yurt dışındaki sektörel derneklere de üyedir . Amacımız müşteri memnuniyeti, kaliteli hizmet, dürüst ticaret anlayışıyla geleceğe yönelik çalışmaları ile sektöre yön vermektedir.
Saygılarımızla
Halil Hayta
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Seçkinel Profil San. Tic. A.ş.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: Halil Hayta
Adres: E-5 Karayolu Üzeri Hürriyet Mah. Marmaracık-Çorlu
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 6866673
Web Sitesi: www.seckinprofil.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Seçkinel Profil San. firma bilgileri. Seçkinel Profil San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Seçkinel Profil San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Seçkinel Profil San. Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.