Secura Güvenlik Sistemleri Ve Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Secura Güvenlik Sistemleri ve Teknolojileri, deneyimli ve uzman kadrosu ile küçük, orta ve büyük ölçekli işletme, kurum ve kuruluşların Elektronik Güvenlik ihtiyaçlarını gidermek ve projeler geliştirmek amacı ile 2007 yılında kurulmuştur. Hizmet alanları üç ana başlık altında özetlenebilir; Ev Güvenliği, Ofis ve İşyeri Güvenliği, Orta ve Büyük Ölçekli İşletmelerin Güvenliği. İşletmenin, kurumun veya kuruluşun ihtiyaçlarına göre oluşturulan proje ve çözümler, Secura Güvenlik Sistemleri nin hızlı ve deneyimli mühendis ve teknisyen kadrosu ile en hızlı ve verimli şekilde hayata geçirilmektedir.
Secura Güvenlik Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Secura Güvenlik Sistemleri Ve Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Güvenlik » Giriş Kontrol Sistemleri
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik Kamerası
Yetkili Kişi: Metin Mitrani
Adres: Gümüşsuyu Cad. Odin İş Merkezi No:28/75 Topkapı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5016956
Web Sitesi: http://www.securaguvenlik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Secura Güvenlik Sistemleri firma bilgileri. Secura Güvenlik Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Secura Güvenlik Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Secura Güvenlik Sistemleri Ve Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.