Sedye Örtüsü

"Sedye Örtüsün de Şok Fiyat"

Şirket Hakkında
Sedye Örtüsü, Adana ili Bahçeli Evler Mahallesi 54001 Sokak No:5/C Seyhan / ADANA adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Hicran Eren, Aziz Sercan Timuçin dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sedye Örtüsü İmalatını Yapmakta Olup 4 Yıldır Hizmet Vermekteyiz.
Seyhan / ADANA
İletişim Bilgileri
Firma: Sedye Örtüsü
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya / Kozmetik / Plastik Diğer
Yetkili Kişi: Hicran Eren, Aziz Sercan Timuçin
Adres: Bahçeli Evler Mahallesi 54001 Sokak No:5/C Seyhan / ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4320767
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Sedye Örtüsü İmalatı Yapmakta Olup 50'li ve 10'lu Olarak Müşterilerimize Toptan Şekilde Sunmaktayız. İlgilenenler Bizlere İletişim : 0537...
İlan Talep ve Teklifleri
Sedye Örtüsü İmalatı Ve Kullan At Grubları
Ürettiğimiz sedye örtüleri ve kullan at ürünler tamamen kendi imalatımızdır. Sedye örtülerimizz 80 X 220 Cm ebatlarında olup 50'li ve 10'l...
Sedye Örtüsü firma bilgileri. Sedye Örtüsü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sedye Örtüsü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sedye Örtüsü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.