Sefali Gıda Nak.ith.ihr. Tic. San. Ltd.şti.

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ 15 YILDIR SÜRDÜRMÜŞ OLDUĞU İTHALAT İHRACAT VE TİCARETİ YENİ YERİNDE YENİ BİR SOLUK VE İLK GÜNKÜ HEYECANIYLA DEVAM ETTİRMEK ADINA ÇALIŞMLARINA BAŞLAMIŞTIR.YAŞ SEBZE VE MEYVE İHRACATI AMBALAJLAMA MAKİNALARI İLE YAPILMAKTA OLUP, FABRİKAMIZ BÜNYESİNDE NARENCİYE PAKETLEME TESİSİMİZ SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDEDİR.GÜNLÜK 80 TONU AŞAN KAPASİTEMİZ VE DENEYİMİLİ KADROMUZLA İHRACAT SEKTÖRÜNDE İDDİALIYIZ.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sefali Gıda Nak.ith.ihr. Tic. San. Ltd.şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Organik Gıda
İkincil Sektörü:Ambalaj » Gıda Ambalajlama
Yetkili Kişi: NAİM AKSOY
Adres: BEKİRDE MAH. CUMHURİYET CAD. NO:18 DİKİLİTAŞ-AKDENİZ/MERSİN
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 4532417
Web Sitesi: naim.aksoy@hotmail.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sefali Gıda Nak.ith.ihr. firma bilgileri. Sefali Gıda Nak.ith.ihr. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sefali Gıda Nak.ith.ihr. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sefali Gıda Nak.ith.ihr. Tic. San. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.