Şefik Duran Tekstil Örme Kumaş

"Kalite, hizmet ve güvenin adresi..."

Şirket Hakkında
Şefik Duran, çalışma prensiplerinin getirdiği sorumluluk bilinci, özenli hizmeti ve güvenilirliğiyle adı Penye Kumaş ile birlikte anılan, tecrübe, dürüstlük ve hizmet kalitesiyle müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına duyarlı bir anlayışla profesyonel bir hizmet sunmaktadır.
Her türlü tekstil örme kumaş siparişlerinizde, güvenilir, istikrarlı, kaliteden ödün vermeyen ve sizi anlayan bir zihniyetle 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz telefon numaralarımızla hizmetinizdeyiz.
Şefik Duran Tekstil Örme Kumaş, istikrarlı, güven veren, ve uzun soluklu ilişkilerin oluşmasına katkı sağlamaya ve her türlü talep ve sorularınıza yanıt vermeye her zaman hazırdır.
Şefik Duran Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şefik Duran Tekstil Örme Kumaş
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: Şefik Duran
Adres: Gazipaşa Mah. Borsa Cad. Taslakçı Apt. Zemin Kat Seyhan/ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4561093
Faks: (322) - 4561093
Web Sitesi: http://www.sefikduran.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şefik Duran Tekstil firma bilgileri. Şefik Duran Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şefik Duran Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şefik Duran Tekstil Örme Kumaş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.