Şeker Su

Şirket Hakkında
Kapıdağ Yarımadası ndan çıkan doğal kaynak suyu ŞEKERSU, Aşağı Yapıcı Köyü-Erdekteki 5000 m2 açık alan üzerinde kurulu olan üretim tesislerinde şişelenmektedir.Kurulduğu günden beri, değişen tüketici talepleri doğrultusunda yatırımlarına devam eden firma, bugün 0.5lt, 1.5lt, 5lt, 8lt. 10lt. pet ambalajlı ve 19lt polikarbonat ambalajlı olmak üzere beş ayrı ürünle tüketicisi ile buluşmaktadır.

İşveren ve çalışanları ile birlikte Şekersu Ailesi , gerek üretim, gerekse satış ve satış sonrası hizmetlerinde insan sağlığına değer veren, çağdaş ve yenilikçi bir anlayışla çalışmayı kendisine ilke edinmiştir.Ambalajlı su üreticisi olarak firmamız, tabiatın sunmuş olduğu doğal kaynak suyunu, tüketicilere orjinal özellikleriyle, hijyen protokollerine uygun, el değmeden ambalajlayıp ulaştırmaktadır.

Şeker Su Kaynak Suları İşl.Ltd.Şti., kanun ve yönetmeliklere uygun olarak faaliyette bulunduğunu T.C.Sağlık Bakanlığının vermiş olduğu 23.06.1998 tarih ve 135 sayılı izniile belgelemiştir.

ŞEKERSU , Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen Türk Standartları Uygunluk Belgesine sahiptir.
Şeker Su
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şeker Su
Sektörü: Gıda / Tarım » Su Bayisi
Yetkili Kişi: semih
Adres: Eyüp/Alibeyköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 5520915
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şeker Su firma bilgileri. Şeker Su adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şeker Su ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şeker Su firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.