Şekerci Ali Galip Gıda San. Ve Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
Şekerci Ali Galip Efendi, 1860 yılında İnkayalı Kasap Hacı Süleyman Efendi ile Samiye Hanım’ın ikinci çocuğu olarak Bursa’da dünyaya gelmiştir. 1884 yılında İzmir’e gelen Ali Galip Efendi, o dönemde Rum ve Ermeni ustaların tekelinde bulunan şekercilik sanatı ve ticareti ile ilgilenmeye başladı. Başta Fransız, İtalyan, Rum ve Ermeni olmak üzere birlikte çalıştığı birçok ustadan edindiği 17 yıllık tecrübe ile 1901 yılında İzmir’in kalbi Kemeraltı’nda İzmir’lilere yüzyılı aşkın süre hizmet verecek olan “Şekerci Ali Galip”in temellerini attı.
Yeniliğe önem veren, yurt içi ve yurt dışı fuarları da takip eden Ali Galip Efendi, uluslararası fuarlardan birçok ödül aldı.
Türkiye’nin en eski müesseselerinden biri olan Şekerci Ali Galip, bugün halen aynı ailenin dördüncü ve beşinci nesil üyelerinin yönetiminde 100 yılı aşkın bir süredir Türk şekerciliğini ve lokumunu en iyi şekilde temsil etmeyi sürdürüyor. İşimizi ticari bir işletmeden çok kültürel bir miras olarak görüyor, büyükbabamız Şekercibaşı Mehmet Irmak’ın “Çocuklarınıza yedirmeyeceğiniz ürünü asla satmayacaksınız” öğüdü ile hammadde tedariğinden son mamüle kadar üretimimizin her aşamasında titizlik ile çalışıyoruz. İzmir ile özdeşleşen firmamız yüzyıllık reçeteleri ile hala 1901 yılındaki gibi aynı lezzet ve doğallıkta üretim yapmaktadır. İnsan sağlığının çok önemli olduğunun bilincini hiç bir zaman unutmadan çalışmalarımıza devam ediyor, geçmişte aldığımız şöhretli ismimizi sürdürmeyi ilke edinerek, buna layık olmaya özen gösteriyoruz.
1901 yılından bugüne bize güç veren tercihleriniz için teşekkür ederiz….
Şekerci Ali Galip
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şekerci Ali Galip Gıda San. Ve Tic. A.ş.
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
Yetkili Kişi: Mehmet Irmak
Adres: 10.011 Sok. No:10 A.o.s.b. Çiğli
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2322222
Web Sitesi: www.aligalip.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şekerci Ali Galip firma bilgileri. Şekerci Ali Galip adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şekerci Ali Galip ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şekerci Ali Galip Gıda San. Ve Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.