Şekerci Kumaş

Şirket Hakkında
Şekerci Kumaş olarak otomobil, tır, kamyon, kamyonet ve ticari araçlar için oto tavan kumaşı imalatı ve satışını yapmaktayız. Ürünlerimiz sadece kumaş olarak üretildiği gibi, istenilen özellikte laminasyon yapılarak da satışa sunulmaktadır. Kumaşlarımızdan her desenden belli bir miktar stoklarımızda bulunmaktadır. Ürün çeşitlerimizde bulunmayan oto tavanlık kumaşlar ile ilgili yeni çeşit renk ve desen talepleriniz ise en hızlı şekilde araştırılıp, sonuçlandırılmaktadır. Siz müşterilerimize ekonomik, hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet vermenin gururunu duymaktayız.
Şekerci Kumaş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şekerci Kumaş
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: İsmail Şekerci
Adres: Hürriyet Mahallesi Kartanesi Sokak Aceroğlu Apartmanı No 10 / A Tepecik 34537 Büyükçekmece , İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6891783
Web Sitesi: http://www.sekerciotokumas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şekerci Kumaş firma bilgileri. Şekerci Kumaş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şekerci Kumaş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şekerci Kumaş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.