Sekizinci Vites

Şirket Hakkında
Yeni oluşumumuz “8.Vites” ile Film, Dizi, Klip, Reklam çekimleri için Klasik, Spor ve Tour Motorsikletler, Süper Spor, Klasik, Vip, Business, Lüks Otomobil Kiralama Hizmetleri, Spor, Advanture, Tour, Roadster, Klasik Motorsiklet Testleri / Spor, Suv, Offroad, Standart ve Aile Otomobil Testleri / İlgili Blog paylaşımlar, Dostlarımız ve Üyelerimizle Yurt içi, Yurt dışı Motorsiklet ve Otomobil Turları, Tatil, Eğlence ve Pist organizasyonları, Deneyimli pilotlar eşliğinde Spor, Advanture, Tour Motorsiklet ve Standart, Spor Araç ileri sürüş tekniklerinde yetenek arttırıcı eğitimler gibi geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekip ve altyapının bir ara gelmesinin akabinde oluşan 8. Vites projesinde müşterilerimizin memnuniyet ve güvenini sağlamak en önemli önceliğimizdir. Şirket yöneticilerinin uzun yıllardır lüks otomobil ve motorsiklet alım satımı, testi, ve modifikasyonu yapmasından ötürü takımımızın taleplerinizin ötesinde hizmet verebildiğini gördüğünüzde şaşıracaksınız.
Sekizinci Vites
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sekizinci Vites
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Fatih Kestek
Adres: Free Zone Tuzla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4967171
Web Sitesi: www.sekizincivites.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sekizinci Vites firma bilgileri. Sekizinci Vites adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sekizinci Vites ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sekizinci Vites firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.