Sel Oto Ic Ve Dıs Tıc. Ith.ıh. Ltd.stı.

Şirket Hakkında
Firmamız Sel Oto 40 yılı aşkın tecrübe ve deneyimiyle, otomotiv yedek parça tedariğinde Türkiye'nin lider firmalardan biridir. A dan Z ye tüm araç markalarına zengin ürün çeşitlerimiz ile Türkiye'nin her yerine ihtiyacınız olan Ateşleme, Yakıt, Egzoz, Elektrik, Filtre, Fren, Debriyaj , Isıtma, Havalandırma, Klima , Kaporta, Karoser, Mekanik , Motor , Şanzıman, Vites, Yürüyen aksam, Direksiyon konularındaki ihtiyaç duyduğunuz tüm oto yedek parçalarının tedariğini yapmaktayız.
Sel Oto Ic
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sel Oto Ic Ve Dıs Tıc. Ith.ıh. Ltd.stı.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Araba Parçaları
Yetkili Kişi: Ozcan Bey
Adres: Tiryaki Hasan Paşa Sokak No:1 Aksaray
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5870720
Web Sitesi: www.selotosel.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Oto Yedek Parçaları
A dan Z ye tüm araç markalarına zengin ürün çeşitlerimiz ile Türkiye'nin her yerine ihtiyacınız olan Ateşleme, Yakıt, Egzoz, Elektrik, Fi...
Sel Oto Ic firma bilgileri. Sel Oto Ic adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sel Oto Ic ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sel Oto Ic Ve Dıs Tıc. Ith.ıh. Ltd.stı. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-07-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.