Selmak Kompresör İş Ve Sanayii Makinaları Ltd.şti

Şirket Hakkında
1998 yılından itibaren selmakkonpresör ltd.şti adıyla faaliyetini sürdüren firmamız, hava kompresörleri satışı servis yedekparca , basınçlı hava devreleri tesis ve projelendirme konusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.ulusal ve uluslar arası teknik servis hizmetimiz mevcuttur.firmamız 500 bar basınç-1000 kw güçteki hava kompresörlerine kadar hizmet vermektedir.hertürlü sertifikalı yedek parça talepleriniz karşılanır.BASINÇLI HAVA KONUSUNDA ALTERNATİF ADRES VE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ.SELMAKKOMPRESÖR
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Selmak Kompresör İş Ve Sanayii Makinaları Ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » Hava Kompresörü
Yetkili Kişi: gokhan sen
Adres: evliya çelebi mah.istasyon cd.n0.48 tuzla-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3952386
Web Sitesi: www.selmakkompresor.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Selmak Kompresör İş firma bilgileri. Selmak Kompresör İş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Selmak Kompresör İş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Selmak Kompresör İş Ve Sanayii Makinaları Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.