Sem Metal Ve Plastik San.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Sektörün önde gelen kuruluşlarından olan Sem Plastik , yeni fikirler ve farklı yaklaşımları ile 33 yılı aşkın süredir ülke ekonomisine ve üretime hizmet vermektedir.
Yönetim , üretim, planlama ve araştırma geliştirme alanlarındaki geleceği gören yaklaşımı, kuvvetli teknolojik alt yapısı , doğru proje yönetimleri ve mevcut kaynaklardan daha etkin yararlanabilmesi ile her zaman bir adım önde olmayı başarmıştır.
Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı içinde yeralan ve Amerikan Konsolosluğu’nca yapılan araştırmada Doğu Anadolu’nun ilk 100 firması arasında gösterilen Sem Plastik ayrıca Pagev , Iso, Ito, Asd gibi kuruluşların da üyesidir.Malatya’da 8.500 m2 , İstanbul’da 20.000 m2 kapalı alanlı tesisleri bulunan Sem Plastik’in 600 m2 lik satış ve lojistik merkezi İstanbul’da bulunmaktadır.
Sahip olduğu geniş kapasiteli üretim tesislerinde bugüne kadar 90 milyar adetlik üretim ve 57 ülkeye 4800 konteynırlık ihracat gerçekleştirmiş olan Sem Plastik , ektrizyon hatlarında çektiği levha ile üretim hızını, kalitesini ve kapasitesini arttırmıştır.Ürünlerimiz:Kristal bardaklar, termokristal bardaklar, vending bardaklar, termoform bardaklar, pipetler, karıştırıcılar, bardak kapakları, rotable fincanlar, enjeksiyon fincanlar, termoform fincanlar, sos kapları, sos kabı kapakları, yuvarlak tabaklar, oval tabaklar, köşeli tabaklar, bölmeli tabaklar, parti tabakları, çatallar, kaşıklar, bıçaklar, dondurma kaşıkları, ikram setleri, sızdırmaz gıda kapları, yuvarlak gıda kapları, yuvarlak gıda kabı kapakları, köşeli gıda kapları, köşeli gıda kabı kapakları, taze sebze –meyve kapları, dondurma kabı ve kapağı, fidelik, tek kullanımlık ikram malzemeleri, yıkanabilir ikram malzemeleri, cam ve porselen ikram malzemeleri, ikram aksesuarları, kabin servis malzemeleri, lavabo metaryalleri, yolcu konfor ürünleri.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ürünlerimiz:Kristal bardaklar, termokristal bardaklar, vending bardaklar, termoform bardaklar, pipetler, karıştırıcılar, bardak kapakları, rotable fincanlar, enjeksiyon fincanlar, termoform fincanlar, sos kapları, sos kabı kapakları, yuvarlak tabaklar, oval tabaklar, köşeli tabaklar, bölmeli tabaklar, parti tabakları, çatallar, kaşıklar, bıçaklar, dondurma kaşıkları, ikram setleri, sızdırmaz gıda kapları, yuvarlak gıda kapları, yuvarlak gıda kabı kapakları, köşeli gıda kapları, köşeli gıda kabı kapakları, taze sebze –meyve kapları, dondurma kabı ve kapağı, fidelik, tek kullanımlık ikram malzemeleri, yıkanabilir ikram malzemeleri, cam ve porselen ikram malzemeleri, ikram aksesuarları, kabin servis malzemeleri, lavabo metaryalleri, yolcu konfor ürünleri.
İletişim Bilgileri
Firma: Sem Metal Ve Plastik San.tic.ltd.şti
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Sanayi
Yetkili Kişi: Aysegul AYDINLI
Adres: Alipasa mah.Sinekli yolu uzeri No:5 Silivri
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7360737
Faks: (212) - 7360727
Web Sitesi: http://www.semplastik.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sem Metal Ve firma bilgileri. Sem Metal Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sem Metal Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sem Metal Ve Plastik San.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-10-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.