Semave Dış Ticaret Ltd.şti

Şirket Hakkında
Semave Dış Ticaret İnşaat Nakliyat ve Lojistik Limited Şirketi 2006 yılında İstanbul'da kurulmuş olup, bu güne kadar müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir çalışma anlayışı ile hizmet vermeye devam etmektedir. Şirketimiz Çeşitli alanlarda faaliyet göstermekte olup özellikle Dış Ticaret konusunda bilgi ve birikimini müşterilerinin ihtiyaçlarını gidermek için kullanmaktadır. Her türlü ürün ve malzemeyi başta Türkiye olmak üzere Dünyanın her yerinden tedarik etmek suretiyle müşterilerine ulaştırmakta olup İthalat ve ihracat işlemlerinde çok titiz çalışarak gelecekte Türkiye ihracatının dahada büyümesine katkılar sağlamaya odaklıdır.


Semave Dış Ticarete İnşaat Nakliyat ve Lojistik Limited Şirketi. Bu güne kadarki tecrübe ve bilgi birikimi ile herzaman yapacağı Ticaretin bilincinde ve sorumluluklarının farkında olarak çağdaş ve dinamik yapısıyla sektöründe dahada başarılı olmaya gayret etmektedir. Uluslararası ticaret usullerine uygunluk ve şeffaflık konusunda titiz davranmakta ve buna çok önem vermektedir.


Müşteri odaklı çalışma stratejisi ile "en iyi" olmayı hedeflemek, insan kaynaklarına gereken önemi vererek, iş ahlakını ve dürüstlüğü "olmazsa olmaz" koşulu haline getirmek ve ülkemize güç verdiğinin bilincinde bir dünya oyuncusu olmak en temel ilkelerimizdir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Semave Dış Ticaret Ltd.şti
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Bebek Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: SETTAR KALKAN
Adres: ÇINAR MAH.5/1 SK NO:6 KAT:1 BAĞCILAR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 4199844
Web Sitesi: www.semavedisticaret.com
Ürünleri
Esnek yan bantlar, pamuk gibi yumuşak bebek bezleri ile bebeğinizin rahat bir uyku uyumasını sağlar. Aktif bebeklik döneminde, gelişen hareket kabil...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Semave Dış Ticaret firma bilgileri. Semave Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Semave Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Semave Dış Ticaret Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.