Sembol Uluslararası Çiçekçilik

Şirket Hakkında
web sitesi güvenlimi?, Güvenli oldugunu nasıl anlarım? : Evet bizim ödeme sayfamız güvenlidir ancak yinede dikkat etmeniz gerek soru şudur.

Çiçek siparişi Formunu doldurduktan sonra ödeme sayfası açıldıgında

Acılan sayfanın Alt sol kısımda Dünya işareti internet yazan yerde ön kısmında Sarı bir kilit resmi gözükmelidir, kilit gözüküyorsa sayfa güvenlidir, gözükmüyorsa güvensizdir.Kilit cıktıysa Kredi kartı nızı güvenle kullanabilirsiniz.

Bu web sitemizden dünyanın her yerine çiçek gönderebilirsiniz, İstanbul başta olmak üzere Dünyanın her ülke il ve ilçeye çiçek yollaya bilirsiniz,

ancak üyemiz olmayan çiçekçi bulunmayan yerlerde en yakın üyeden çiçek göndereceğimiz için kilometre başı ayrıca çiçek fiyatının üzerine yol üçrti eklenir.(sadece üyemiz olmayan yerler için geçerli)

Özel ürün , farklı şekillerde çiçek sipariş verebilirsiniz , Pasta, Oyuncak, balon, nazar boncuk, içki, çikolata, küçük kalp aksesuarları vb gibi elimizde olan yada kolay bulunabilecek ek ürünler çiçeklerin yanına istege baglı üçreti ayrıca alınmak şartı ile ekletebilirsiniz

Ödeme secenekleri Kredi kartı , havale, eft, posta havalesi , elden nakit, Çiçek gönderme üçretini ödeye bilirsiniz

Kurumsal müşteriler Ödeme senceneklerinden ve ayrıca Faydalanacakları gibi, Firmadanda alabiliriz, (İlk çiçek siparişleri hariç )

Şahıs müşteriler çiçek bedelini ödemeden sipariş teslim ettiremezler , Evden veya iş yerinden alma gibi Şansımız yoktur

http://www.oktaycicek.com
Sembol Uluslararası Çiçekçilik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sembol Uluslararası Çiçekçilik
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
Yetkili Kişi: oktay binkanat
Adres: bağdat caddesi no 332 maltepe istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4572018
Web Sitesi: www.sembolcicek.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sembol Uluslararası Çiçekçilik firma bilgileri. Sembol Uluslararası Çiçekçilik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sembol Uluslararası Çiçekçilik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sembol Uluslararası Çiçekçilik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.