Sempati Halı

Şirket Hakkında
En Az 40-50 Yıllık Olan Ürünlerimiz Türkiye’nin Çeşitli Yerlerinden Toplanarak Bazı Işlemlerden (Traşlama, Özel Bir Boya Ile Boyanma, Vb.) Sonra Yeniden Kullanıma Hazır Hale Gelmektedir. Söz Konusu Işlemlerden Sonra Bazı Halılar Vintage, Bazıları Ise Istenilen Şekilde Kesilerek Patchwork Denilen Yapıya Bürünür. Günümüzde Çok Tercih Edilen Bu Halılar Işlem Görürken Makine Olmadan El Işçiliğiyle Yeniden Yapılır. Böylece Normalde Özellikle Yurt Dışında Çok Pahalıya Alabileceğiniz Bu Ürünlerin Üreticisi Biz Olduğumuz Için Çok Daha Uygun Fiyatlara Alarak Evinizde Ya Da Ofisinizde Yeni Bir Tarz Oluşturabilirsiniz.

Vintage Halılar Dört Kategoride Rağbet Görmektedir. İlki Traditional Denilen Geleneksel Tipteki Halılardır. Ikincisi Ocean Diye Adlandırdığımız Mavi-Turkuaz Renk Ağırlığında Olan Halılardır. En Çok Tercih Edilen Halıdır. Üçüncüsü, Rouge Dediğimiz Kırmızı Renk Ağırlığındaki Halılardır. Dördüncüsü Ise Multi-Colored(Çok Renkli) Halılardır.
Sempati Halı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sempati Halı
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Pazarlama
Yetkili Kişi: Mehmet Nuri Badem
Adres: Kirazlı Mh. Zübeyde Hanım Cd. 1183 Sk., No:2
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5151113
Web Sitesi: www.sempatihali.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sempati Halı firma bilgileri. Sempati Halı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sempati Halı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sempati Halı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-05-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.