Şen Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Şirketimiz, 1978 yılında Ruhi Şen tarafından Şen Elektrik ünvanıyla kurulmuştur. 1978-1987 yılları arasında faaliyetlerini hızlı bir ivme gösteren yapı içi alçak gerilim tesisatları üzerine yoğunlaştıran Şen Elektrik diğer taraftan dış talebe bağlı ekonomik büyüme ile büyük gelişmeler kaydeden sektörler için sanayi tipi elektrik projelerinde, proje üstlenici olarak faaliyet göstermiştir.

1987 yılı sonrası gururla teslim ettiği taahhüt işlerinin ardından kazanmış olduğu deneyimleri ile inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Şen Elektrik İstanbulda depreme dayanıklı, modern yapılar inşa etmiştir.

Bu süreçte Şen Elektrik, ünvanını Şen Elektrik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak değiştirmiştir.

Trakya Bölgesinde çeşitli sanayi kuruluşlarının prefabrik fabrika inşaatlarını, yüksek gerilim, orta gerilim ve alçak gerilim projelerini tesis eden Şen Elektrik, geride bıraktığı 30 yılı aşkın tecrübesiyle İstanbulun yanısıra 2005 yılından bu yana Antalyada da faaliyetlerine devam etmektedir.

Faaliyet gösterdiği alanlarda karşılaşılan en basit uygulamalardan en kompleks uygulamalara kadar, elektrik enerjisinin dağıtımı ve kullanımı yanısıra, inşaat taahhüt işleri, uydu sistemleri, alternatif enerji sistemleri, radyasyondan korunma çözümleri ile işletmelerin yapısını ve işletme maliyetlerini göz önünde bulundurarak işletmeler için kalıcı çözümler sunmaktadır.
www.senelektrikinsaat.com
Şen Elektrik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şen Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Tesisat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Ruhi Şen
Adres: Güzeloba M. Havaalanı C. No:12 Lara
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3492301
Web Sitesi: http://www.senelektrikinsaat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Radyasyon Önleyici Ürün Bayiliği
Amerikadan ithal ettiğimiz ürünün satış ağını oluşturmaktayız. Konu ile ilgili satış ağımızda yer almak isteyen firmaların info@senelektrikinsaat.com ...
Şen Elektrik Ve firma bilgileri. Şen Elektrik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şen Elektrik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şen Elektrik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.