Sena Mimarlık

Şirket Hakkında
Sena Mimarlık dekoratif dış cephe ve iç cephe duvarları taş tuğla panel kaplamaları modelleri, malzemeleri ve ürün satışı uygulama hizmeti vermektedir. Dekoratif taşlar olarak alaçatı taşı, kayrak taşı, parke taşı, rustik taşı, kale taşı, antik kale taşı, dere taşı, manavgat taşı, datça taşı gibi bir çok alternatif ürünler mevcuttur. Taş paneller; ardesia taş panel, brüt beton görünümlü taş panel, bachetta taş panel, casparsa taş panel, mattone vecchio taş panel, rustico taş panel gibi bir çok alternatif ürünler mevcuttur. Dekoratif kültür tuğlası ise; antik tuğla, beyaz antik tuğla, akdeniz tuğla, harman tuğla, eski tuğla olarak alternatif ürünler mevcuttur. Lütfen iletişime geçiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sena Mimarlık
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
Yetkili Kişi: ahmet gaygusuz
Adres: Adil Mah. Beykoz Cad. No:32 Sultanbeyli / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5921884
Web Sitesi: www.taskaplama.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sena Mimarlık firma bilgileri. Sena Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sena Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sena Mimarlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.