Senao Telsiz Telefon Servisi

"Senao Telsiz Telefon Servisi"

Şirket Hakkında
Senao telsiz telefonları için tamir, bakım, yedek parça ve servis hizmeti vermekteyiz. Senao telsiz telefonlar açık arazide 20 kmye kadar çekiş mesafesi bulunan ve gelişmiş teknik özelliklerine sahip bir telefondur.

Senao 258 Plus
Senao 356
Senao 358
Senao 358 Plus
Senao 358 Skype
Modelleri bulunmaktadır.
Senao Telsiz Telefon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Senao Telsiz Telefon Servisi
Sektörü: Telekomünikasyon » Telsiz
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Telefon
Yetkili Kişi: Yavuz Kıyar
Adres: Sancak Mah. Ebu Müslim Cad. No:28/4 Selçuklu/konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 5688742
Web Sitesi: http://www.senaotelefontamir.com
Ürünleri
Açık alanda 12 Km kadar görüşme mesafesi ile iletişim masraflarınızın minimuma indirecek bir üründür. 16 Adet Ahize bağlanabilir ve ahizeler kendi ar...
Çok ahize sistemi (99a kadar) Ayarlanabilir ses şiddeti Arayanın numarasını gösterme Enerji tasarrufu sağlayan ahize devreleri Türkçe ve 5 adet di...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Senao Telsiz Telefon firma bilgileri. Senao Telsiz Telefon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Senao Telsiz Telefon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Senao Telsiz Telefon Servisi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.