Şenay Zirai Endüstriyel Ürünler Kimya Makina Ambalaj San Ve Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
fabrikamızda zeytinyağ, şarap, sirke, pekmez ve süt üreticileri için paslanmaz malzemeden istenilen kapasite ve özelliklerde makina ve ekipman üretimi yapılmaktadır.şarap, zeytinyağ ve süt üreticilerine depolama tankları, ısıtma soğutma ceketli tanklar, dolum makinaları, etiketleme makinaları, filtre makinaları , her çeşit pompa , zeytinyağ, şarap ve süt tesislerine revizyon ve makina teknik bakım hizmetide vermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şenay Zirai Endüstriyel Ürünler Kimya Makina Ambalaj San Ve Tic Ltd Şti
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri
Yetkili Kişi: saim apaydın
Adres: camikebir mah malkara yolu cad no.24 şarköy
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 5182841
Web Sitesi: www.senay.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şenay Zirai Endüstriyel firma bilgileri. Şenay Zirai Endüstriyel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şenay Zirai Endüstriyel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şenay Zirai Endüstriyel Ürünler Kimya Makina Ambalaj San Ve Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.