Senel Otolastik

Şirket Hakkında
SENEL OTOLASTİK 2005 YILINDA KURULMUŞ OLUP JANT VE LASTİK ÜZERİNE ALIM-SATIM YAPAN, PİYASADA BELLİ BİR ÇİZGİSİ OLAN İTHALAT İHARACAT ÜZERİNE FAALİYET GÖSTEREN KALİTELİ MALLARIN SATIMINI GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞAN DENEYİMLİ VE TECRÜBELİ KADROSUNU ELİNDE BULUNDURAN VE KORUMAYA ÇALIŞAN 400 METREKARELİK BİR ALANDA ÇALIŞMALARINI YAPAN BİR ŞİRKETTİR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Senel Otolastik
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
Yetkili Kişi: OGUZ KARADUMAN
Adres: ADATEPE MH. 4 SOKAK NO:41 ÇETİNEL APT. DAİRE:2
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 7246223
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Acil Jant Aranıyor
BİZ İZMİRDE FAALİYET GÖSTEREN BİR ŞİRKETİZ. ÇEŞİTLİ JANTLAR ALMAK İSTİYORUZ. BORBET JANTLAR AĞIRLIKLI OLMAK ÜZERE EN GEÇ ÜÇ AY İÇERİSİNDE TESLİM EDİLM...
Senel Otolastik firma bilgileri. Senel Otolastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Senel Otolastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Senel Otolastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.