Şengüller Ambalaj San. Tic.şti.

Şirket Hakkında
Kaliteli ürün prensibi ile hareket etmekte olan kolikutusatisi.com olarak bizler, müşterilerimizin taleplerine değer vermekteyiz. Sipariş ettiğiniz ürünleri zamanında teslim alacak ve ürün kalitesi açısından beklentilerinizin de üzerinde bir ürün ile karşılaşacaksınız.
10 yıllık sektör deneyimini bugün İstanbul ilinde e-ticaret sitesi kolikutusatisi.com'u kurarak taçlandıran sitemiz pizza kutusu, lahmacun kutusu, pide kutusu ve koli satışını online interaktif bir ortamda sürdürmek amacıyla hizmete açılmıştır.
Şengüller Ambalaj San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şengüller Ambalaj San. Tic.şti.
Sektörü: Ambalaj » Kağıt Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Gıda Ambalajlama
Yetkili Kişi: İsmail YILDIZ
Adres: Hürriyet Mah.500 EVLER CADDESİ no:83 gop/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6185065
Web Sitesi: http://www.kolikutusatisi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şengüller Ambalaj San. firma bilgileri. Şengüller Ambalaj San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şengüller Ambalaj San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şengüller Ambalaj San. Tic.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.