Senin Trendin

Şirket Hakkında
SeninTrendin’i ziyaret etmek için beklemeyin. En Trend Bayan ayakkabı sitesi olan SeninTrendin.com’da geçici bir süreyle üye olan herkese 10 TL indirim kuponu hediye. Aldığınız her ürünün %10’u tutarınca para puan hesabınıza yüklenmekte, 50 TL ve üzeri kadın ayakkabılarında kargo ücretsiz, 300 TL ve üzeri bayan ayakkabı alışverişlerinize 75 TL hediye çeki kampanyaları sunulmaktadır. Ayrıca En Trend Kadın ayakkabılarına özel en ucuz fiyat garantisi senintrendin.com’da. Bayan ayakkabı modellerini inceleyip, senintrendin.com sitesinde bulunan indirimli kadın ayakkabı fiyatlarından daha ucuzunu buldum diyene farklın iki katı para puan hediye.
Senin Trendin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Senin Trendin
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Çizme
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Ayakkabı
Yetkili Kişi: Senin Trendin
Adres: Oruçreis Mah Giykop 8.Cad No 89/A Giyimkent B/85
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4818163
Web Sitesi: http://www.senintrendin.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Senin Trendin firma bilgileri. Senin Trendin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Senin Trendin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Senin Trendin firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.