Sentez Reklam Tanıtım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti

Şirket Hakkında
2000 yılında kurulan Sentez Reklam, 60 kişilik ekibiyle sektörüne yön veren bir oyuncu olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Nitelikli iş gücü ve güvenilir hizmet ağı ile birçok firmanın yurt geneli kurumsal kimlik çalışmalarında olduğu kadar yurt dışında da kesintisiz çözüm ortaklığı hizmeti vermektedir.
Tabela, Digital Baskı, Araç Kaplama, Display Sistemleri gibi açık havada görülmenizi sağlayacak tüm reklam işlerinizde tasarımdan üretime, nakliyeden montaja ve satış sonrası destek hizmetlerine kadar kesintisiz hizmet anlayışı 7 gün 24 saat devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sentez Reklam Tanıtım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Serdar Kara
Adres: Fatih Sokak No:28/A Ihlamurkuyu Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5272260
Faks: (216) - 5272262
Web Sitesi: www.sentezreklam.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sentez Reklam Tanıtım firma bilgileri. Sentez Reklam Tanıtım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sentez Reklam Tanıtım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sentez Reklam Tanıtım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.