Sera Ltd.& Md Finans

Şirket Hakkında
Bünyemizde bulunan iki şirketimizle hizmet vermekteyiz. MD Uluslararası Para Transferi , Finans ve Yatırım Danışmanlığı ve Sera LTD.
Sera LTD. bünyesinde SERA ORGANİK YARA GÜBRESİ ve SERA TORF markalarını barındırmaktadır.
Sera Ltd.& Md
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sera Ltd.& Md Finans
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Çiçek ve Bitki
Yetkili Kişi: MUSTAFA DÜZEN & ŞULE KARA
Adres: ŞEHİT FETHİ BEY BULVARI TANYALÇIN APT. NO:122/5 ALSANCAK
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4256793
Web Sitesi: www.mdfinans.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Peat, or other with the name of peat soil moist and very warm summer rainfall areas of the region was low and similar in the swamp water below the pl...
Bat guano is a 100% natural raw material as biological, this fertilizier is particularly made of feaces of bat and sea birds.It turns into compost fer...
İlan Talep ve Teklifleri
Organik Yarasa Gübresi , Torf
uygun fiyatlarda işlenmiş veya ham yarasa gübresi ve torf bulunmaktadır.
Sera Ltd.& Md Finans firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Sera Ltd.& Md firma bilgileri. Sera Ltd.& Md adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sera Ltd.& Md ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sera Ltd.& Md Finans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.