Serenti Gıda Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ 2007 OCAK AYINDA, ÇUKULATA FABRİKALARINA PİRİNÇ PATLAĞI ÜRETİMİ YAPMAK İÇİN KURULMUŞ VE KISA ZAMANDA GÜNLÜK 1 TON ÜRETİM KAPASİTESİNE ULAŞMIŞTIR. BU AMAÇLA ÖNCELİKLE KONYA BÖLGESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM ÜLKE ÇAPINDA BAYİLİK KANALIYLA, GOFLET, ÇUKULATA, PASTA VE DIRAJE ÜRETİMİ YAPMAKTA OLAN FABRİKA VE İMALATANELERE TEDARİKÇİ FİRMA OLARAK YOLUNA DEVAM ETMEKTEDİR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Serenti Gıda Tic.ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Baharatlar / Gıda Katkıları
Yetkili Kişi: ŞEREF KURT
Adres: pik dökümcüler san.sit.B5 Blok No:15 İKİTELLİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4863803
Faks: (212) - 4863804
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bayilikler Verilecektir
ŞİRKETİMİZ ÇİKULATA, DIRAJE, PASTA VE GOFLET ÜRETİMİ YAPAN FABRİKA VE İMALATANELER İÇİN PİRİNÇ PATLAĞI ÜRETİMİ YAPMAKTADIR. GÜNLÜK ÜRETİMİMİZ 1 TON'DA...
Serenti Gıda Tic.ltd.şti firma bilgileri. Serenti Gıda Tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serenti Gıda Tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serenti Gıda Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.