Serhad Çelik Yapı Sistemleri

Şirket Hakkında
2010 yılında kurulan SERHAD ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ dinamik yapısıyla yakaladığı hızlı büyüme ivmesini sürdürerek sektörün öncü markalarından biri olma yolunda ilerlemektedir.
Yola çıktığımız ilk andan itibaren koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edindik. Gerek üretim aşamasında gerek satış sonrası hizmetlerde görülmemiş bir özveri ve gayret ile çalıştık. Bunun karşılığını da siz değerli müşterilerimizin güven ve memnuniyetini kazanarak aldık. Müşterilerimizden kazanmış olduğumuz güven ve memnuniyet duygusunu daha da arttırmak amacıyla hizmetlerimize devam etmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Serhad Çelik Yapı Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Ferforje
Yetkili Kişi: orhan selman
Adres: birlik sanayi sitesi. 5. cad. no 26 beylikdüzü
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8754772
Web Sitesi: www.serhadcelik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Serhad Çelik Yapı firma bilgileri. Serhad Çelik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serhad Çelik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serhad Çelik Yapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.