Serhat Tekstil Örme Kumaşçılık

Şirket Hakkında
SATIN ALMANIN DIKKATINE!!!

SERHAT TEKSTIL OLARAK ÖRME GRUBU KUMASLARDA (TURLU VISKON 30/1 PENYE SÜPREM, POLAR KUMAS, 30/100 PAMUK POLY.LYC IKI IPLIK, ÜÇIPLIK ESOFMANLIK KUMAS ÇESITLERI)GENIS RENK YELPAZASIYLE SIZ DEGERLI MÜSTERILERIMIZE HIZMET VERMEKTEYIZ.ÖRME KUMAS OLARAK SIZIN GIBI DEGERLI FIRMALARLA ÇALISMA ARZUSUNDAYIZ.BERABER IYI ISLER YAPABILMEK ÜMIDIYLE.


AYRICA KIS SEZONUNDA YÜKLÜ MIKTARDAKI POLAR VE ÜÇ IPLIK STOKLARIMIZ ILE YAZLIK SEZONDA TURLU VISKON VE LIKRALI SÜPREM STOKLARIMIZ MEVCUT OLUP IHTIYAÇ DUYDUGUNUZDA TARAFINIZA KUMASLARINIZ AYNI IS GÜNÜ IÇERISINDE SEVK EDILIR.RENK SEÇENEKLERIMIZI GÖRMEK ISTERSENIZ KARTELA ISTEYEBILIRSINIZ...IYI ÇALISMALAR



Serhat Tekstil Örme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Serhat Tekstil Örme Kumaşçılık
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Pamuklu)
Yetkili Kişi: SERVET ÇOBAN
Adres: TELSZİ MAH.SÜMBÜL SOK.NO:16 ZEYTİNBURNU/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5109956
Web Sitesi: www.serhattekstil.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Serhat Tekstil Örme firma bilgileri. Serhat Tekstil Örme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serhat Tekstil Örme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serhat Tekstil Örme Kumaşçılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.