Serhat Torna Metal San Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
SERHAT TORNA VE GLOBAL DANIŞMANLIK TİCARET OTOMOTİV YEDEK PARÇALARI FASON CNC İMALATÇISI TEDARİKÇİ FİRMA SUNUMU
Sunumumuzda firmamızla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.
Üretiminizde kullanacağınız ve yapacağınız yedek parçalar için firmamızı tanıtmak isteriz,
Serhat Torna, 20 yılı aşkın süredir otomotiv, tarım ve makine sektörlerinde üretim yapmaktadır. Vizyonumuz, yılların verdiği bilgi birikimi ve tecrübemizle vizyonumuza dayanan iç ve dış ticaret danışmanlığı ve organizasyonunun teknolojik kuralları çerçevesinde uluslararası global tedarikçi araştırmaları üzerine çalışmaya devam etmektedir.Serhat Torna metal san.tic. ltd .şti çeşitli ulusal ve uluslararası markalı firmaların distribütörlüğünü yapmaktadır. Serhat torna, otomotiv tarım ve yedek parça makine sektöründe faaliyet gösteren firmalara ihracat fırsatları yaratmaktadır. İş zekası, ürün ve fiyat araştırması, risk analizi, A'dan Z'ye ithalat ve ihracat süreçleri ve yeni ihracat pazarlarının varlığı ana faaliyet alanlarıdır. .tic.ltd. Ltd. Şti.ve birçok otomotiv sektöründe yerli ve yabancı firmalarla mühendislik ve müşavirlik hizmeti vererek siz değerli müşterilerimize ihalemize katkı sağlamak için Serhat torna san.tic.ltd.şti her türlü başarılı otomotiv parçaları dövme alüminyum döküm imalatı ve satışı plastik enjeksiyon ve başarılı tasarım ve mühendislik ekibimizle üreten ve çalışan başarılı bir ekiptir. ISO9001 2015 SERTİFİKASI, ağırlıklı olarak otomotiv tarım makineleri endüstrisinde. madencilik makineleri Tekstil ürünleri bağlantı yedek parça işleme (CNC torna) (CNC otomat ve CNC kaya otomatları) (CNC işleme merkezi kalıp işleri) Pres işlerinde kaliteli ekipman ve makineler Yüksek standartlarda ve kaliteli üretim yapan bir firmadır.Firmamız şeffaf fiyat politikası ve alternatifidir. teknik çözümler Sunma kabiliyetimiz, teknolojik yatırımlarımız, kalifiye mühendis kadromuz ve müşterilerimizle yakın çalışmamız başarımızın sonucudur,
Serhat Torna Metal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Serhat Torna Metal San Tic.ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Ekrem Korkmaz
Adres: Cevizli Mah.istanbul Çad.hamurcu İş Merkesino.12 / 26-27 Bakırköy-istanbul -turkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 4796312
Web Sitesi: www.serhatotomat.com
Ürünleri
Otomotiv yedek parçaları · Traktör yedek parçaları · Traktör kabin yedek parçaları · Forklift Yedek Parçaları Maden Makinaları ve Yedek Parçaları...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Serhat Torna Metal firma bilgileri. Serhat Torna Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serhat Torna Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serhat Torna Metal San Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.