Serkon Bebe Tekstil San. Ve Tic. Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamiz kendi bünyesinde ürettiği ürünleri piyasa sunmanın gururunu yaşamaktadir.Hesaplı, karli ve kaliteli ürünlerimiz ile bir kazanç kapısı olarak sizlerin beğenisine sunmaktayiz.Adresimiz:Kazım Karabekir mah. Kibar sok. No:14 Bursa/Türkiye Tel:0224 3617519
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Serkon Bebe Tekstil San. Ve Tic. Ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bebek Giyim
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: Mehmet Ertürk
Adres: Kazim Karabekir mah. Kibar sok. No:14
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3617519
Faks: (224) - 3643846
Web Sitesi: http://serkonbaby.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bebe Giyim De Kaliteyi Fazgeçilmez Kılmak
Firmamiz kendi bünyesinde bulunduğu bebe giyim ürünlerini piyasa sunmaktadir.TeL:05356035630 Eger faaliyet konunuz bizim de ilgi alanimiza giriyorsa s...
Bebek Kalitesinde Yeni Bir Yol
Firmamiz kendi bünyesinde üretmiş olduğu bebe takım, bebe elbise ve battaniye gruplariyla sizlerle çalışmaktan memnun olcağız.
Serkon Bebe Tekstil firma bilgileri. Serkon Bebe Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serkon Bebe Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serkon Bebe Tekstil San. Ve Tic. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.