Şeros Restaurant

Şirket Hakkında
KARADENİZİN İNCİSİ GÜZEL TRABZONUMUZDA BULUNAN RESTAURANTIMIZDA YÖRESEL YEMEK VE ARASICAKLARIN YANINDA ET VE TAVUK DÖNERİ, HERGÜN KAHVALTI, PAZAR GÜNLERİ AÇIKBÜFE KAHVALTI, ET VE TAVUK ÇEŞİTLERİ, GÜNLÜK BALIK ÇEŞİTLERİ, SPECİAL MENÜLER, ZEYTİNYAĞLILAR, SALATALAR, TATLI ÇEŞİTLERİ, TÜM ALKOLSÜZ İÇECEKLER MEVCUTTUR. DOĞUM GÜNLERİ, BAYAN GÜNLERİ, GRUP YEMEKLERİ, FİRMA TOPLANTILARI, NİŞAN VE ÖZEL GÜNLERDE GÜLERYÜZLÜ PERSONELİMİZLE HİZMET VERMEKTEYİZ...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Şeros Restaurant
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: PINAR BAŞ
Adres: tanjant yolu cudibey ilköğretim okulu karşısı cumhuriyet mh yavuz selim bulvarı anaso işhanı no:167
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (462) - 3223363
Faks: (462) - 3223373
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Şeros Restaurant firma bilgileri. Şeros Restaurant adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Şeros Restaurant ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Şeros Restaurant firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-09-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.