Serprofil Anahtar Teslim Depo Hangar Fabrika Proje Ve Taahhüt

Şirket Hakkında
Ser Profil Hafif Çelik Yapı Sistemleri çelik konstrüksiyon ve çatı sektöründe projelendirme hizmetleri, iş öncesi keşif, tasarım ve destek hizmetlerini sunmaktadır.

Ayrıca bunun yanısıra araştırma ve maliyet analizi, malzeme, ürün tedariği, şantiye kurulumu, üretim, montaj, anahtar teslim proje hizmetlerinide vermektedir.

Çatı sistemleri için çatı analiz raporları, çatı dayanılırlık ve ortam şartlarına göre proje testleri, proje tasarımını da aktif olarak yürütmektedir.

Ser Profil Hafif Çelik Yapı Sistemleri dilediğiniz taktirde size genç ve dinamik kadrosuyla çatı ve konstrüksiyon hizmetinin verildiği bölgeye şantiye kurulumu da sağlamaktadır.
Serprofil Anahtar Teslim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Fabrika Fiyatları, Depo Fiyatları, Hangar Fiyatları, Anahtar Teslim Depo, Anahtar Teslim Hangar, Anahtar Teslim Fabrika, Fabrika Kurulumu, Çelik Fabrika, Çelik Depo, Çelik Hangar, Fabrika Projeleri, Fabrika İnşaatı
İletişim Bilgileri
Firma: Serprofil Anahtar Teslim Depo Hangar Fabrika Proje Ve Taahhüt
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: İdris Yağmahan
Adres: Şile Otoban Üzeri Kirazlıdere M. Kışla C. Havuz S. İlhanlar Plaza No: 20 / 8 Çekmeköy , İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 5070418
Web Sitesi: www.serprofil.com
Ürünleri
Sera çelik yapı işlerinde en önemli noktalar; Mukavemet (Dayanım), Uzun ömür (korozyona karşı direnç), Bitkilerin maksimum gün ışığından faydal...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Serprofil Anahtar Teslim firma bilgileri. Serprofil Anahtar Teslim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serprofil Anahtar Teslim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serprofil Anahtar Teslim Depo Hangar Fabrika Proje Ve Taahhüt firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.