Sersan Aquapark Ve Havuz Sistemleri

"AquaPark İmalatı"

Şirket Hakkında
35 yıllık geçmişi olan şirketimiz, aquapark ve havuz sistemlerine 2008 yılında yurt dışı müşavirlik, mühendislik , satış firması olarak başlamış, edinilen tecrübe ve deneyimini yurt içinde de devam etmeye karar kılmıştır.

İlkemiz minimum hata, maksimum kalite ilkesinden vazgeçmeden, bünyesinde çalıştırdığı takım arkadaşlarını titizlikle seçen, ekip çalışmasının vazgeçilmez bir unsur olduğuna inanan, her müşteriye uygun yaratıcı ve farklı stratejiler geliştirip, bunları doğru bir şekilde tasarlayıp uygulayan bir ekiple hizmet vermeyi taahhüt etmektedir.

Kalite politikamız gereği Avrupa standartlarını baz alarak kaliteli malzeme ve özenli işçiliği ilke edinen Erkasan kaydıraklarını kullanarak projelerini gerçekleştirmektedir.
Sersan Aquapark Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sersan Aquapark Ve Havuz Sistemleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Oyun Parkları
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Oyun Parkları
Yetkili Kişi: Receb Gülmüş
Adres: Bakanlık cad. Menderes Mah.Askar sitesi Ablok Kat.1/2 Mezitli Mersin
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 3570764
Faks: (507) - 9910804
Web Sitesi: www.aquaparkhavuzsistemleri.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
AQUAPARK VE HAVUZ TALEPLERİNİZİ; PROJELENDİRMEK YADA MEVCUT OLAN AQUAPARK VE HAVUZ SİSTEMLERİNİZİN SORUNLARINI GİDERMEK İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.. w...
AQUAPARK VE HAVUZ TALEPLERİNİZİ; PROJELENDİRMEK YADA MEVCUT OLAN AQUAPARK VE HAVUZ SİSTEMLERİNİZİN SORUNLARINI GİDERMEK İÇİN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.. ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sersan Aquapark Ve firma bilgileri. Sersan Aquapark Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sersan Aquapark Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sersan Aquapark Ve Havuz Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.