Serta Tarım

Şirket Hakkında
SERTA TARIM

Küresel ısınmanın getirdiği sıkıntılarla birlikte suyun giderek önem kazandığı ülkemizde tarımsal sulamada basınçlı sulama sistemlerinin (DAMLA SULAMA, MİNİ-SPRİNK, YAĞMURLAMA SULAMA) yaygın bir şekilde kullanılmasını gerekliliğini getirmiştir.

Serta Tarım, Basınçlı Sulama Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla, keşif, proje ve montaj hizmeti vermektedir. Küçük, büyük her türlü tarımsal sulama projesini anahtar teslimi olarak üstlenebilecek alt yapıya sahip olan SERTA TARIM, deneyimli proje ekibi ile çalışmalarına devam etmektedir. Türkiye`nin her yerinde kurumsal çözümler sunan SERTA TARIM uygun fiyat ve kaliteli hizmet standardıyla çalışmayı ilke edinen bir kurumdur.

Bünyesinde pek çok lider firmanın temsilciliğini barındırmakla birlikte bunların başlıcaları; EURODRİP Damla Sulama Sistemleri, STF Filtre – Yağmurlama ve Fittings Sistemleri ve MESBOPLAST Lay Flat Hortumları, PALAPLAST, POELSAN, KVS olarak sayılabilir.

Projelerin yanı sıra çeşitli ürünlerin toptan ve perakende satışlarını yapmaktayız. Bu ürünler;

Yassı, yuvarlak ve basınç ayarlı damla sulama boruları,
PVC, PE100 Temiz Su Boruları,
Mandallı Yağmurlama Boruları,
Yağmurlama Sulama Tabanca ve sprinkleri,
Plastik ve Metal Filtre Sistemleri (Manuel veya tam otomatik),
Manuel ve Otomatik Vanalar, Çekvalfler,
Mini Sprink ( Mikro Yağmurlama),
Peyzaj Sulama Malzemeleri
Olarak sıralanabilir.

SERTA TARIM, damla sulama, yağmurlama sulama, mini sprink sulama sistemlerini çiftçilerimize en az maliyetle tesis edebilmek için T.C. Ziraat Bankası tarafından sağlanan % 0 faizle 5 yıl vadeli Tarımsal Sulama Yatırım Kredileri kullandırılmasında yetkilidir. Ayrıca Tarım Kredi Kooperatifleri Kredisi ile sulama sistemi tesisi veya malzeme satışı yapmaktadır.
Tarım Bakanlığı tarafından sağlanan basınçlı sulama sistemleri projelerinin % 50 Devlet Desteği (Hibe) ile uygulanması konusunda da müşterilerine destek vermektedir.
Serta Tarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Serta Tarım
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Hayrettin SERİNOL - Soner SERİNOL
Adres: BUTTİM İş Merkezi E Blok Kat:4 No:1301 Osmangazi / BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2115838
Web Sitesi: www.sertatarim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Serta Tarım firma bilgileri. Serta Tarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serta Tarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serta Tarım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.