Sertex

Şirket Hakkında
1982 yılında İstanbul’da kurulan Flokser Group, sektöründe dünyanın en önde gelen kaplama kumaş, deri, süet (floklu kumaş) ve PU (poliüretan) üreticisi ve ihracatçısıdır. Flokser Group üretim alanında Leather Line, Suede Line ve Poliser PU, perakende satış alanında ise Sertex markası ile sektörüne hizmet vermektedir. Leather Line fabrikası, İstanbul Hadımköy Tesislerinde % 100 PU ve PU/PVC kaplamalı kumaş ve deri üretimi, nonwoven ve örme kumaş üretimi yapmaktadır. 2009 yılında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde, toplam 120.000 m² alana kurulan yeni tesislerine taşınan Suede Line fabrikası ise flok kaplamalı kumaş, dokuma, baskı tesisi ile dünyanın en büyük kapasiteli ve tam entegre floklu kumaş üretim tesislerinden biri haline gelmiştir. Poliser PU ise Hadımköy tesislerinde ileri teknoloji ile tüm dünyaya PU (poliüretan) hammaddesi üretmekte ve ihraç etmektedir. Sertex perakende satış sistemi ise tüm Türkiye ve dünyada satış ve dağıtım kanalları ile müşterilerine yüksek standartlarda hizmet vermektedir.
Sertex
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sertex
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Can Aras
Adres: Atatürk Sanayi Bölgesi Ürgüplü Caddesi No: 1 34555 Hadımköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8664949
Web Sitesi: www.sertex.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sertex firma bilgileri. Sertex adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sertex ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sertex firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.