Sertom Yazılım

Şirket Hakkında
2008 Yılında faaliyetine başlayan Sertom ® Yazılım, genç ve dinamik yapısı ile birçok sektöre hizmet vermektedir. Firmalara özel olarak ürettiği projeler ve sunduğu çözümler ile sektörde büyük bir atılım yaparak adını hızla duyurmuş ve kendisini ispatlamıştır.


Şirketimizin paket programlar aksine proje bazlı çalışması bize birçok farklı sektör ile tanışma imkânı sunmuştur, bu sayede aynı sektörde bulunan firmaların bile farklı ihtiyaçlarını karşılamak için müşteri odaklı yazılımlar üretmeyi ilke edinmiştir.


Yazılım alanında deneyime ve bilgiye dayalı yüksek teknoloji çözümleri sunan, sürekli gelişen ve yenilikleri takip eden, profesyonel altyapıya sahip bir şirket olarak yoluna devam etmektedir.
Sertom Yazılım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sertom Yazılım
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
Yetkili Kişi: Serhat AKTUNA
Adres: 1695.Cad 1697 Sok. No:14
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4753983
Web Sitesi: http://www.sertom.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sertom Yazılım firma bilgileri. Sertom Yazılım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sertom Yazılım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sertom Yazılım firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.