Serüven Akademi

Şirket Hakkında
Serüven Akademi, afet ve acil durum yönetimi alanında eğitim çalışmaları, danışmanlık hizmetleri, proje yönetimi ve bilimsel araştırma konularında faaliyet göstermektedir.

Serüven Akademi, başta afet ve acil durumlar olmak üzere; ilkyardım, iş sağlığı ve güvenliği, kalite yönetim sistemleri, çevre ve enerji alanlarının yanı sıra kurumsal gelişim alanında eğitimler vermektedir. Bireylerde farkındalık oluşturmayı hedefleyen eğitim programlarımız ile kişilerin bilinçlenmesi ve uzmanlık kazanmaları sağlanırken kurumsal kapasitenin de yükseltilmesi amaçlanmaktadır.

Şirketlerin afet ve acil durumlara hazırlanması amacıyla acil durum planlarının geliştirilmesi, acil durum ekiplerinin oluşturulması, tatbikatların organize edilmesi, şirketin risk analizi ve değerlendirmesinin gerçekleştirilmesi konularında hizmet etmekteyiz.

Serüven Akademi olarak kurumsal ihtiyaçlarınıza cevap verecek bilimsel araştırma ve proje çalışmalarımızla size özel çözümler sunuyoruz.
Serüven Akademi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Serüven Akademi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: Arzu Keleş
Adres: Merdivenköy Mah. Bora Sok. Nida Kule İş Merkezi, No: 1, K: 7 34732, Kadıköy / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4688877
Web Sitesi: www.seruvenakademi.com
Ürünleri
Safepack Temel-II iki kişi için üç günlük ihtiyacı karşılayacak temel malzemeleri içerir. GIDA Çabuk Erişte (Mantarlı Tavuk Aromalı ve Baharatlı Sığ...
Safepack Temel-I bir kişi için üç günlük ihtiyacı karşılayacak temel malzemeleri içerir. GIDA Çabuk Erişte (Mantarlı Tavuk Aromalı ve Baharatlı Sığı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Serüven Akademi firma bilgileri. Serüven Akademi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Serüven Akademi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Serüven Akademi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.