Servisciniz Bilgisayar Hastanesi

"Zaman sizin vazgeçilmez bir parçanız ise Bilgisayarınızı kime teslim ettiğiniz önemlidir."

Şirket Hakkında
KALİTELİ VE GÜVENİLİR BİLGİSAYAR SERVİSİ
Evinizde arızalanan masaüstü bilgisayarlarınız için, laptoplarınız için bilgisayar servis hizmeti veren güvenilir firma. 2006 yılından beri sektörde hizmet veren bir firma olarak bilgisayar teknik servis, laptop teknik s ervis, veri kurtarma, antivirüs yükleme ve virüs temizleme gibi temel problemlerin dışında diğer arızalar ve problemler için servis hizemti isteyebilirsiniz. Çağrı merkezimize 7/24 ulaşabilir servis hizmeti isteyebilirsiniz.

zmir Bilgisayar Teknik Servis

Belki de yaşadığımız günde en çok kullanılan elektronik cihazlar bilgisayarlardır. Bu ürünlerin devamlı kullanımı beraberinde pek çok bilgisayar bakım ve onarım servisinin de piyasaya çıkmasına sebep olmuştur. İnsanların çoğu laptopları ya da bilgisayarları problem çıkardığında, yenisini almak hesaplı olmayacağından bu teknik servislerden faydalanmaktadır. Lakin işin en ehemmiyetli kısmı doğru servisi nereden bulacağınız. Bunun için çok fazla uğraşmanıza gerek yok; çünkü özel İzmir bilgisayar teknik servisi olarak siz müşterilerimize en mükemmel ve hesaplı hizmeti sağlayarak, ürünlerinizi uzun yıllar kullanmanızı sağlıyoruz.

Bizlere güvenebilmeniz için, çalışma felsefemizi dürüst ve hesaplı servis anlayışımızla yoğurduk ve gururla hizmetinizdeyiz. Günün her saati ulaşabileceğiniz ve siz müşterilerimize en süratli hizmeti ulaştırmak adına uğraşmakta olan 0 232 483 0 995 ve 0 506 869 4 539 numaralı santralimizin yanısıra, profesyonel kadromuz da hep teknolojinin bir adım önünde olmak için çalışıyor. Tamir gören ürünler 6 ay sıfırı ile değiştirilen ürünleralındığı takiben gereçli garanti süresi dahilinde olan işçiliğimiz ve değişimi yapılan parçalar siz müşterilerimize güven aşılıyor. Kendinizi kandırılmış hissetmemeniz için doğru yol fazla uzağınızda değil. Sizi sizden daha çok önemsiyor ve memnun olmanızı garanti ediyoruz. İddiamızı ve gücümüzü siz değerli müşterilerimizden alıyoruz. Bizi arayın, bilgisayarlarınız sağlığına kavuşsun.
Servisciniz Bilgisayar Hastanesi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Servisciniz Bilgisayar Hastanesi
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Yaşar IRMAK
Adres: Gaziosmanpaşa Bulvarı No:84 TEzcan İş hanı Ablok büro 107 Çankaya İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 3422229
Faks: (232) - 4830995
Web Sitesi: www.servisciniz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Servisciniz, Bilgisayar Teknik Servis, Notebook , Netbook Tamir Bakim Onarim Hizmetleri
KALİTELİ VE GÜVENİLİR BİLGİSAYAR SERVİSİ Evinizde arızalanan masaüstü bilgisayarlarınız için, laptoplarınız için bilgisayar servis hizmeti vere...
Servisciniz Bilgisayar Hastanesi firma bilgileri. Servisciniz Bilgisayar Hastanesi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Servisciniz Bilgisayar Hastanesi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Servisciniz Bilgisayar Hastanesi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.