Ses Plastik

Şirket Hakkında
Türkiye’de 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren, İstanbul, Kıraç’ta kurulu tesislerinde yaklaşık 5000 m2 kapalı alanda ve 40 kişilik kadro ile, İSO sertifikalı şirketimiz SESCUP plastik, ambalaj sektöründe çeşitli çap ve gramajlarda bardak, kase üretmektedir. Tüm ürün ve modeller üzerine 6 renk baskı uygulanmaktadır.
Ses Plastik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ses Plastik 1983 yılından beri baskılı plastik gıda ve deterjan ambalajı üretimi yapmaktadır. 26 yıllık deneyim ve kendini sürekli iyileştirme anlayışı ile özellikle süt ürünleri üretimi yapan firmaların baş tedarikçisi olmuştur.
90 gr ile 3.500 gr arasında değişen baskılı plastik bardak, kap, kase ve kapaklarının üretimini yapmaktadır.
Ürünlerimiz çoğunlukla :
Yoğurt , Ayran, Meşrubat , Jel deterjan , Tereyağ, Sos, Meze, Dondurma , Tatlı .. v.b ürünlerin ambalajlanmasında tercih edilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Ses Plastik
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Gıda Ambalajlama
Yetkili Kişi: Afet Yalçın
Adres: çakmaklı mevkii san1 bul 4. böl. 9. cad. no:50 kıraç esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8869707
Web Sitesi: www.sescup.com.tr
Ürünleri
Baskılı Plastik Kap
200 gr Baskılı Bardak
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ses Plastik firma bilgileri. Ses Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ses Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ses Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.