Set Industry Ltd. Co.

Şirket Hakkında
Firmamız "SET END.MALZ.LTD.STI " 1981 yılında kurulmuş olup, firma sahibimiz HASAN BILGIN'in 29 yıllık Perşembe Pazarı (SET VANA) tecrübesiyle siz değerli müşterilerimize, kardan şaft ve şaft malzemeleri ihtiyaçlarınızda, kaliteyi en uygun fiyat ve hızlı teslimat prensibiyle karşılamaktadır.

Firmamız uluslararası ölçekte tanınırlığı olan GWB şaft şirketinin Türkiye distribütörüdür.

Perşembe pazarından sonra İtalya, İngiltere ofis ve Tuzlada açtığımız mağazamızdan sizlerin ihtiyaçlarını karşılamaktan memnuniyet duyar ve her zaman hizmetinizde olduğumuzu belirtiriz..
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Set Industry Ltd. Co.
Sektörü: Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Hasan Bilgin
Adres: Galata Mahkemesi Sok, Ticaret Han No:26/5 Karakoy, Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (546) - 7382738
Web Sitesi: www.set-industry.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Set Industry Ltd. firma bilgileri. Set Industry Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Set Industry Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Set Industry Ltd. Co. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.