Setkon Makina

Şirket Hakkında
SETKON MAKİNA kurucuları bugün Türkiye’nin en büyük endüstriyel bölgelerinden biri olan Çukurova’da
endüstrinin gelişme sürecine birebir tanıklık etmiş, bölgenin en büyük sanayi tesislerinin geliştirme ve modernleşme yatırımlarında 20 senedir önemli roller
üstlenmiştir. SETKON MAKİNA, 2004 yılında kurulmuş,
endüstri tesislerine verdiği yüksek kaliteli imalat ve montaj hizmetleri sunan bir mühendislik ve taahhüt firmasıdır.
SETKON MAKİNA, (750 m2) idari binası, (1,500 m2) kapalı alana sahip üretim tesisi ile tercihlerini bizden yana kullanan müşteri ve ülkemiz sanayisinin hizmetinde
olmaktan kıvanç duyar. SETKON MAKİNA, Çelik Konstrüksiyon ve Makina imalat Fabrikası ile ağır yapısal çelik elemanlardan, çeşitli makine parçalarına kadar pek çok ürünün üretimini gerçekleştirmektedir. Üstlendiğimiz tüm işlerde çağdaş bir proje ve kalite yönetim sistemi ile iyi eğitimli, cesur, genç ve dinamik kadromuz ulusal ve uluslararası alandaki rekabet gücümüzün temelidir.

Kalite ve güvenlikten taviz vermeden, ofislerde tamamlanan mühendislik çalışmalarımızı, dev şantiyelerin zorlu atmosferlerinde pratiği döküyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana aynı süreklilik ve profesyonellikle siz değerli müşterilerimize uzun vadeli ve kaliteli hizmet vermeyi amaçladık.

BAŞARI TAAHHÜDÜMÜZDÜR…..





Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Setkon Makina
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: MESUT RAHMANLAROĞLU
Adres: 46211 SOKAK NO:20 01110 YEŞİLOBA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 4295488
Web Sitesi: www.setkon.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Setkon Makina firma bilgileri. Setkon Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Setkon Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Setkon Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.