Sette Sterling Silver

Şirket Hakkında
Sette Sterling Silver, İstanbul ili BİLEYCİLER SOKAK NO:41 BEYAZIT İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Firma Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevher Mağazaları sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi BEYHAN AKSU dir.
Sette Sterling Silver
Ürün-Hizmetleri Hakkında
SETTE, DÜNYA MARKASI OLMA YOLUNDA

Avrupa’nın en büyük gümüş toptancısı İpekyolu Gümüşçülüğün yarattığı Sette markası, perakende sektöründe dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

10 yıl önce ilk mağazasını Capitol alışveriş merkezinde açan Sette, dünyanın 9 ülkesinden getirdiği gümüş, çelik ve saat ürünlerine distribütörü olduğu markaları da ekleyerek koleksiyonlar halinde müşterilerine sunuyor.

Sette mağazaları kalite, uygun fiyat ve ödeme kolaylığı ile takı severlerin büyük tutkusu haline geldi. Settenin kendi tasarımcılarına hazırlattığı özel çelik takı koleksiyonu dünyanın, 1200 noktasında Sette Steel adı altında satılıyor.
Sette ürünleri, yurtdışında dünyanın en büyük kuyum fuarları olan İtalya, Romanya, Ukranya, Rusya, Slovakya, Çekoslovakya ve Sırbistanda yurtiçinde de İstanbul, Ankara ve Antalyasa sergileniyor.
Türkiyenin önde gelen alışveriş merkezlerinde 28 adet şubesi bulunan Sette, yeni yatırımcılarla birlikte hızla büyüyor

SETTE YURTDIŞINA
İletişim Bilgileri
Firma: Sette Sterling Silver
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevher Mağazaları
İkincil Sektörü:Saat, Gözlük, Mücevher » Saat, Gözlük, Mücevher Diğer
Yetkili Kişi: BEYHAN AKSU
Adres: BİLEYCİLER SOKAK NO:41 BEYAZIT İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5227777
Faks: (212) - 5186494
Web Sitesi: www.sette.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Sette Silver Franchise Bayilik Vermek
SETTE SİLVER FRANCHİSE BAYİLİK VERMEK SETTE markası, İpekyolu Silver bünyesinde franchise vermektedir 2001 yılında Franchise verilmeye başlandı F...
Sette Sterling Silver firma bilgileri. Sette Sterling Silver adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sette Sterling Silver ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sette Sterling Silver firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.