Sevkur Emlak

"TÜRKİYE EVİNİ BİZİMLE KURUYOR"

Şirket Hakkında
İstanbul Büyükçekmece Esenyurt bölgesinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Evler, Satılık Arsa - Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz.
Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Sevkur Emlak farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.
Saygılarımızla
KEMAL ALTAN İLETİŞİM :0212 620 50 50 0539 303 55 99
Sevkur Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sevkur Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: KEMAL ALTAN
Adres: TALATPAŞA MAH FATİH SULTAN MEHMET CAD NO 77 ESENYURT İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6205050
Web Sitesi: sevkuremlak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
İstanbul Büyükçekmece Esenyurt bölgesinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Evler, Satılık Arsa - Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizm...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sevkur Emlak firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Sevkur Emlak firma bilgileri. Sevkur Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sevkur Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sevkur Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.