Sevva Natural

Şirket Hakkında
Doğal Kozmetik Malzemeleri. Ağrı Kremi(Romatizmal ağrılarda, burkulmalarda, kasılmalarda, spor sonrası oluşan sızılarda, oturarak ve ayakta çalışanlarda oluşan ağrılarda kullanılır) ve Doğal baldan üretilmiş Güzellik kremimiz(yaşlanma belirtilerini geciktirmede, çatlamış el ve ayaklarda, tahriş ve deforme olmuş ciltlerde kullanılır) var.ORGANİK BAL KREM SAYESİNDE İKİ ETKİYİ TEK BİR ÜRÜNLE GÖRECEKSİNİZ.HEM YAŞLANMA BELİRTİLERİNİ GECİKTİRECEK HEM DE TAHRİŞ OLMUŞ CİLDİNİZİ YENİLEYECEK. Ürünlerimizi çeşitli şehirlerde satacak bayiler arıyoruz. bize ulaşın görüşelim.

www.sevvaagrikremi.com
www.bal-kremi.com
Sevva Natural
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Sevva Natural
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: ERDAL AYDENİZ
Adres: İSTOÇ C PLAZA NO :50/6
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6598698
Web Sitesi: www.sevvakremleri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Sevva Natural firma bilgileri. Sevva Natural adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Sevva Natural ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Sevva Natural firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.